fbpx

Isreality Jongerenreis

14 t/m 23 augustus 2023 naar Israël

Ontdek Israël met christelijke jongeren

Wil jij deze zomer een reis maken om nooit te vergeten? Ga dan van 14 tot en met 23 augustus met ons mee naar Israël voor een unieke belevenis in het land van de Bijbel! Ontdek de hoogtepunten van Israël en steek een paar dagen je handen uit de mouwen voor mensen die het minder hebben dan jij.

Beleef Jeruzalem

Jeruzalem is het hart van Israël en ontzettend belangrijk in de Bijbel. Het is de plek waar we profetieën uit zien komen en hoopvol uitzien naar de wederkomst van de Heere Jezus! In Jeruzalem valt genoeg te beleven. Tijdens je vrije tijd kun je de stad verkennen, zoals cultuur snuiven op de Joodse markt, rondstruinen in de kleine straatjes in de Oude Stad of een drankje doen in één van de vele hippe tentjes in het nieuwe centrum van Jeruzalem.

Dit en nog veel meer ga jij doen:

1
Je krijgt een exclusieve tour door de Oude Stad van Jeruzalem.
2
Je bezoekt de Graftuin, waar Jezus begraven heeft gelegen en is opgestaan uit de dood.
3
Je maakt het feestelijke begin van de shabbat bij de Klaagmuur mee.
4
Je bezoekt Yad Vashem, het indrukwekkende museum over de Holocaust.

Dit is een reis met Isreality

Ontdek hieronder wat deze reis van 14 juli t/m 23 augustus jou te bieden heeft. Herken jij jezelf hier in? Dan is deze reis wat voor jou! Let op: voor deze reis zijn 20 plekken beschikbaar. Vol = vol!

En verder in Israël...

1
De Dode Zee: lekker dobberen op het water terwijl je poseert voor de ultieme toeristenfoto.
2
Ein Gedi: een prachtige hike in het gebied waar David schuilde toen hij op de vlucht was voor Saul.
3
We sluiten de reis af aan het Meer van Galilea, waar veel verhalen uit het Nieuwe Testament zich afspelen.

Doneer jezelf

Tijdens deze reis doe je drie dagen vrijwilligerswerk. Je doneert dus jezelf! Het is niet alleen een mooie kans om in je vakantie iets moois te doen voor iemand die het minder heeft dan jij, maar je ontmoet ook de mensen in Israël.

  • je gaat klussen in Kiryat HaYovel, één van de armste wijken van Jeruzalem (denk aan verven en tuinieren, je hoeft echt geen handige Harry te zijn)
  • je helpt mee in de gaarkeuken van Hineni, waar de armste inwoners elke dag een maaltijd komen halen

Kost dat?

‘Dat zal zeker wel duur zijn, zo’n 10-daagse reis naar Israël?’ Niet bij Isreality. Voor deze reis betaal je bij ons maar €999,-!

Inclusief:

Exclusief:

De reisleiders

"Israël is het land van God, en Jeruzalem de stad van God. Ik kijk ernaar uit om dit bijzondere land met jullie te gaan bezoeken!"
Johanna Eshuis
Reisleider
"Ik raad het iedereen aan om eens een reis naar Israël te maken. Wat je daar ziet, meemaakt en beleeft, dat vergeet je nooit meer!"
Sander Eshuis
Reisleider

Ga jij ook met ons mee naar Israël?