fbpx

Word ook lid van Isreality

Isreality is met meer dan 7000 leden de grootste christelijke jongerencommunity waar je Gods Masterplan met Israël en de kerk ontdekt. Met isreality.nl, onze jongerenreizen, het Isreality Magazine èn onze events verdiep je jouw geloof.

Word ook lid van Isreality en ontvang het Isreality Magazine, speciale aanbiedingen en updates over onze reizen + events. Lid worden van Isreality is en blijft GRATIS!

Miranda
Miranda

“Nadat ik met Isreality in Israël ben geweest is de Bijbel nóg meer voor me gaan leven. God is bezig om Zijn plan met Israël uit te voeren. Gaaf dat daar bij Isreality zoveel andere christelijke jongeren ook zo enthousiast over zijn!”

Eveline
Eveline

“De Bijbel is het bewijs dat God een levende God is en zich aan Zijn beloften houdt. We zien in onze generatie dat het Joodse volk terugkeert naar Israël. Precies zoals God dat al in de Bijbel aankondigde!

Israël is daarom een teken van hoop, een wonder waarbij ik betrokken wil zijn. Aan het volk Israël heb ik mijn Verlosser te danken! Isreality laat deze mooie en actuele boodschap zien en geeft mogelijkheden om meer kennis op te doen.”

Aron
Aron
“Bij Isreality heb ik tijdens de weekends en reizen veel geleerd over Israël. Het is heel leuk dat je dat met meerdere jongeren kan doen.”