fbpx

Isreality Magazine 2020

Het Isreality Magazine is een tof magazine voor christelijke jongeren! Vol met leuke interviews, Bijbelstudies, recepten en nog veel meer.

En het leuke is: jij kunt er eentje thuisgestuurd krijgen. Helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van Isreality. En da’s ook gratis. ;-)

1
Julia: 'Ik wil een lichtje zijn'

Onze redacteur Rosalie ontmoet Julia in Jeruzalem. Rosalie is er als toerist, maar Julia woont er. Maar hoe kom je nou als 23-jarige christen in Israël terecht?

Huh?! Lees jij het Oude Testament?
Toen onze redacteur Johanna laatst liep te winkelen bood een evangelist haar een Bijbel aan. Nou ja, het was alleen het Nieuwe Testament. Best raar toch, want van welk boek lees je nou alleen de tweede helft? Johanna vond het tijd om drie redenen met je te delen waarom het Oude Testament nog steeds belangrijk is voor christenen.
2
3
5 misverstanden over Gods plan met Israël

Israël: voor de één een ver-van-mijn-bed-show en de ander krijgt er maar geen genoeg van. Maar wat moet jij er meee? Goeie vraag. Er bestaan namelijk best veel misverstanden over Gods plan met Israël. Dat wordt er allemaal niet duidelijker op! Hoog tijd om wat van die misverstanden onder de loep te nemen…

Zo maak jij je eigen Israëlische Shakshuka
Shakshuka: typisch Israëlisch, kan op elk moment van de dag en het is ook nog eens vegetarisch! Met het recept van onze kookredacteur Eline maak je in een handomdraai je eigen shakshuka.
4

Isreality.