fbpx
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Podcast #3: Waarom zou je de Holocaust herdenken?

Tijd voor een nieuwe podcast! In deze aflevering praten Peeber en Paola over waarom je de Holocaust zou moeten herdenken. Ze gaan op zoek naar drie redenen. Ontdek hier welke redenen dat zijn!

27 januari is de internationale herdenkingsdag voor de Holocaust. Wereldwijd worden de 6 miljoen vermoorde Joden (waaronder 1,5 miljoen kinderen) herdacht. Als jongere staat de Tweede Wereldoorlog misschien heel ver van je vandaan. Waarom zouden we de Holocaust moeten herdenken? Hier drie redenen!

Luister via Spotify!

Holocaustherdenking 2021

Wil jij dit jaar ook stilstaan bij de Holocaust? Kijk dan woensdag 27 januari om 13.00 uur naar de Holocaustherdenking van Christenen voor Israël. Deze is dit jaar online en te bekijken via cvi.nl/livestream.

Vorige podcast gemist?

In de vorige podcast ging Paola met Arjan in gesprek over ‘5 misverstanden over Israëlliefde van Christenen’. Klik hier om naar de vorige podcast te gaan!

Jouw input!

Heb jij een goed onderwerp of een vraag rondom het thema Israël, het Jodendom, of anders? Laat het weten en wie weet gaat de volgende podcast wel over jouw vraag! Stuur gerust een mailtje naar info@isreality.nl!

PlayPlay
Paola

Paola

Paola (22) is hoofdredacteur bij Isreality. Ze houdt van gekke sokken en flauwe woordgrappen. Maar ook van God zoeken, leren kennen en volgen. Stuur haar gerust een mailtje: paola@isreality.nl

Dit vind je ook leuk:

Poerim

Poerim (Joods feest)

Poerim is één van de Joodse feesten. Lees hier meer over de betekenis, achtergrond, viering en bijzonderheden van Poerim! Wat

Poerim

Poerim (Joods feest)

Poerim is één van de Joodse feesten. Lees hier meer over de betekenis, achtergrond, viering en bijzonderheden van Poerim! Wat

Bijzonder: Sneeuw in Jeruzalem!

Nu in Nederland alle sneeuw is weggesmolten, is Jeruzalem aan de beurt. Afgelopen nacht viel er een laagje sneeuw in