fbpx

Zit je nog met een vraag over de reis die je gaat maken? Waarschijnlijk vind je hier het antwoord. Zit jouw vraag er niet tussen of wil je er juist nóg meer over weten? Mail ons dan op travel@isreality.nl

Je vliegt op donderdag 5 juli om 15:35 uur met vlucht KL1995 naar Krakow, Polen. We vragen je om je om uiterlijk 13:30 uur te melden bij een nog te bepalen ontmoetingsplek in vertrekhal 2 (dit communiceren we via de Whatsappgroep). Als we compleet zijn gaan we inchecken.

Die krijg je op Schiphol van Arjan of Rosalie van Isreality.

Dat kan, maar je krijgt dan wel minder waar voor je geld. Je betaalt over dit gewisselde geld namelijk een extra bedrag. Die meneer achter de balie moet tenslotte ook ergens van betaald worden! Het is dus voordeliger om in Oekraïne geld uit de muur te tappen.

Het is handig om op het vliegveld in Krakow alvast voor een paar dagen geld te pinnen.

Ja, je kunt met je bankpas bij elke pinautomaat in Oekraïne geld pinnen. Het is aan te raden om geld te pinnen bij een automaat die is uitgerust met een anti-skimming device. Deze automaten zijn te herkennen aan een groen lampje bij de kaartlezer.

De munteenheid in Oekraïne is de grivna. Een euro is ongeveer 30,6 grivna waard, of andersom: 1 grivna is ongeveer 3 eurocent. Voor de actuele wisselkoers klik je hier.

Met dit vrijwilligersproject willen we het Joodse volk zegenen met daden. Actief evangeliseren met woorden of door bijvoorbeeld het dragen van T-shirts met christelijke teksten gaat voorbij aan die doelstelling. Dit is dan ook beslist niet de bedoeling.

Natuurlijk hoef je er ook weer geen geheim van te maken dat je christen bent. Sterker nog: als mensen je vragen waarom je in je vakantietijd vrijwilligerswerk doet in de Joodse gemeenschap in het arme Oekraïne en je antwoordt dat je in de God van de Joden gelooft, dan zul je interessante gesprekken met hen hebben!

Ja hoor, leuk! Je kunt bijvoorbeeld kleine klompjes (je weet wel, van die Blokker-souvenirtjes) als herinnering uitdelen. Of bijvoorbeeld kleurpotloodjes voor kinderen en ansichtkaarten voor ouderen. De cadeautjes mogen niet evangeliserend van karakter zijn.

Nee. In de hotels waar je overnacht zijn ‘normale’ stopcontacten.

Dat hoeft niet, tenzij je echt niet kunt slapen zonder dat ene beertjesovertrek waar je zo aan gehecht bent. ;)

Dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel souvenirs je inslaat. ;) Alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs van de reis.

Je overnacht op 3-persoonskamers. 

Dit is de indeling van de kamers:

  • Jeline
  • Nadia
  • Corneli
 
  • Nicoline
  • Marjan
  • Hannah
 
  • Nielco
  • Dirk
  • Alex