fbpx

Politiek seminar met Chloé Valdary

Thema: Towards new dialogues

Geen conflict zo oud als die tussen Israël en de Palestijnen. Als je op een feestje bent en je wilt het gezellig houden, dan kun je maar beter niet over Israël beginnen. De dialoog zit muurvast, of sterker nog: die is bijna helemaal verdwenen.

 

Hoe blaas je het gesprek dan nieuw leven in? Als er iemand is die deze vraag kan beantwoorden, dan is het wel de Amerikaanse activiste Chloé Valdary. Met haar seminars wil ze jongeren inspireren om op nieuwe manieren na te denken over Israël, de Palestijnen en het Midden-Oosten.

 

Wil jij je ook laten inspireren door Chloé? Kom dan op vrijdag 30 november naar Amersfoort voor een uniek seminar. Inclusief panelgesprek tussen vertegenwoordigers van het CDJA, Perspectief en SGPJ over de vraag hoe een nieuwe generatie politici tot nieuwe oplossingen kan komen. We praten na onder het genot van een goeie borrel. ;)

 

Het event vindt plaats op loopafstand van station Amersfoort Centraal. De exacte locatie krijg je te horen nadat je je hebt aangemeld.  

 

Wie is Chloé Valdary?

Chloé is een jonge activiste die zich inzet om de dialoog over het Israëlisch-Palestijns conflict op nieuwe manieren te benaderen. Ooit begonnen op Amerikaanse campussen, is Chloé nu wereldwijd actief.

Check ook deze spoken words van Chloé:

Aanmelden

[gravityform id=”27″ title=”false” description=”false”]