fbpx

Ren voor hun leven!

Sponsorloop voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël
Video afspelen

Hi, wij zijn Isreality

Op 3 februari 2023 doen we mee aan het hardloopevenement bij de Dode Zee in Israël. We gaan 5 kilometer, 10 kilometer, een halve of een hele marathon rennen. Hiermee willen we geld inzamelen voor Adi, een hulporganisatie voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël. Ren je met ons mee? 

1
Adi helpt meervoudig gehandicapte kinderen in Israel
2
Er is €25.000,- nodig voor nieuwe apparatuur
3
We gaan in februari hardlopen bij de Dode Zee
4
Daarmee halen we geld op voor Adi!

Wil je meedoen?

Schrijf je in en ren met ons mee! De reis kost €750,-. Dat is exclusief je inschrijfgeld voor het hardloopevent. Daarnaast is het de bedoeling dat je minimaal €750,- sponsorgeld ophaalt.  Meer mag natuurlijk altijd!

Reisprogramma

We vliegen vanaf Schiphol naar Israël. Vanaf het vliegveld in Tel Aviv worden we naar de Dode Zee gebracht, waar we overnachten.

Nog een dag voor het hardlopen begint! Op deze dag halen we onze badge op bij de startlocatie en bereiden we ons voor op het evenement.

Vandaag is het dé dag! We gaan de sponsorloop rennen bij de Dode Zee. Het event begint ’s morgens vroeg, al om 6 uur. Na het hardlopen vertrekken we ’s middags naar Jeruzalem, waar we de start van de sabbat meemaken bij de Westelijke Muur (Klaagmuur). We overnachten in Jeruzalem.

We maken een tour door de Oude Stad van Jeruzalem en bezoeken de Bijbelse highlights.

’s Morgens gaan we naar de Christ Church in de Oude Stad van Jeruzalem. In de middag gaan we langs Adi om het opgehaalde sponsorbedrag te overhandigen.

We vliegen weer terug naar Nederland.

Dit doet Adi

Adi is een Israëlische organisatie die de zorg draagt voor kinderen met een ernstige, meervoudige handicap.