fbpx

Robbert backpackt in Israël: dag 0

Shalom! Ik ben Robbert, 24 jaar, sinds kort woonachtig in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Ik werk als systeembeheerder.

Drie jaar geleden ben ik voor het eerst naar Israël gegaan. Het is een land dat me erg trekt: zo divers, de bijzondere Bijbelse plekken maar toch ook zo gewoon westers.

Van veel vrienden hoor ik positieve geluiden om in je eentje te reizen. Dat wilde ik dus ook graag een keer proberen, en waar kan dat beter in een land wat je zo aantrekt? Dus heb ik besloten om 10 dagen te gaan backpacken in Israël. Het doel is om het land beter te leren kennen, lokale mensen te ontmoeten, bijzondere plekken te zien en bovenal ook gewoon vakantie vieren.

Morgen (vrijdag 17 juni) vlieg ik naar Tel Aviv. Tijdens mijn 10-daagse reis houd ik voor isreality.nl een blog bij. Hier hoop ik leuke, bijzondere ervaringen te delen. Houd de website dus in de gaten ;)

Backpacker Robbert

Backpacker Robbert

Robbert (24) trekt tien dagen als backpacker door Israël en deelt op isreality.nl z'n avonturen. Backpack-tips nodig van Robbert? Mail 'm op travel@isreality.nl!
Leuk? Deel!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email