fbpx

|BLOG| De ideale reis

Deel deze post:
Lees ook:

Nu de zomer weer voor de deur staat boeken veel mensen hun vakantie. De één dichtbij huis, de ander ver weg. En hoe je zo’n reis invult verschilt ook weer per persoon.

Zo brengt de één graag culturele bezoekjes aan musea, terwijl de ander houdt van een pure strandvakantie.

Israël heeft wat dat betreft als vakantieland ook veel te bieden. Houd je van een feestje en het strand? Dan ga je naar Tel Aviv of Eilat. Ben je meer van cultuur en religie, dan kun je naar Jeruzalem. Deze stad ademt geschiedenis, maar ook het moderne Jeruzalem zal je verrassen. Maar wist je dat Israël net als Nederland vier seizoenen heeft? Dus als je niet houdt van de zomerse warmte, dan kun je er in de winter -met een beetje geluk- zelfs gaan skiën!

De bovenstaande tekst doet bijna denken aan dè ideale vakantie uit een reisfolder. Want wie wil daar nou niet heen? Of zoals de Engelstaligen zouden zeggen; what are you waiting for? Israël is een veelzijdig land, niet alleen qua (Bijbelse) geschiedenis maar ook de cultuur en natuur! Een land waar je zeker eens geweest moet zijn. Ben je nog niet overtuigd? Pak er dan een echte reisfolder bij… In Israël komen je dromen uit!

Waar ga jij naartoe deze zomer? ;)