fbpx

Surpriseparty in de soep…

Whatsapp
Deel deze post:
Lees ook:

Hi, mijn naam is Anna! Nadat ik al mijn tentamens van de studie Psychologie heb gehaald, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging: een reis in mijn eentje.

Hoe spannend: voor het eerst in mijn leven helemaal alleen op pad. Woensdag begin ik aan mijn reis naar Beit Jala, een klein plaatsje op de Westbank, dichtbij Bethlehem. Zes weken ga ik hier vrijwilligerswerk doen voor Jemima, een tehuis voor Arabische kinderen met een handicap.

Avontuur

Zes weken hard werken, maar ook zes weken vol avonturen en nieuwe ontdekkingen. En na deze zes weken is mijn reis nog niet voorbij. Eigenlijk begint mijn rondreis door Israël dan pas. Benieuwd naar mijn ervaringen? Volg deze blog, ik ga je alles vertellen!

Voordat ik woensdag op het vliegtuig kan stappen, moet ik eerst van alles geregeld hebben. Zoals een creditcard aanvragen, reisverzekering afsluiten, zonnebrand kopen en luchtige maar vooral ook bedekte kleding aanschaffen!

Surpriseparty

Ik ben er maar druk mee. En niet alleen ik, trouwens. Ook mijn zus, kwam ik achter. Toen ik zondagmiddag op de telefoon van mijn vriendje keek, ontdekte ik een berichtje van haar. Status: ongelezen… Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Wat baal ik daar nu van: ‘Een surpriseparty op dinsdagavond 4 juli.’

Dit berichtje is al een verrassing op zich. Wat lief van haar! Ik had dit helemaal niet verwacht… Maar HELP, wat moet ik hier mee doen? Het haar vertellen of net doen alsof ik het niet weet? Eerlijkheid duurt het langst en daarom heb ik het haar toch maar verteld. Desondanks vermoed ik dat ze samen met mijn vriendje alsnog iets aan het plannen is. Maar ik weet niet wat. Net als ik benieuwd wat er gaat gebeuren? Je hoort het in de volgende blog.


 

Dit ben ik!

En dit ben ik! Spontaan, vol gekkigheid maar ook een beetje nieuwsgierig, impulsief en eigenwijs. De aankomende weken ga je me vast veel beter leren kennen maar voor nu een korte introductie. Ik ben 20 jaar oud en woon in Katwijk aan Zee. Samen met mijn beste vriendin ben ik veel op het strand te vinden. Beachvolleybal en beachtennis, we doen het allebei. Ik heb een relatie met Arie. Die ik deze aankomende weken ga missen. Maar niet alleen hem ook al mijn andere vrienden, broers en zus, familie en mijn lieve neefje en nichtje ga ik missen. En zij mij ook, hoop ik!