fbpx

Israëli’s: Waar halen jullie je nieuws vandaan? • The Ask Project

Isreality the ask project
Deel deze post:
Lees ook:

In de YouTube-serie The Ask Project gaat de Israëlische Corey Gil-Shuster in gesprek met Israëli’s, zowel Joden als Arabieren als Palestijnen. Per video stelt hij een bepaalde vraag aan mensen op straat. Deze keer een vraag aan Israëli’s: Waar halen jullie je nieuws vandaan?

Bekijk het hier:

Over The Ask Project

De hele wereld heeft wel een mening over Israël. Helemaal sinds 7 oktober 2023. Maar wat denken Joden, Arabieren en Palestijnen eigenlijk zelf? Corey Gil-Shuster besloot dat het beter was om niet over, maar mét hen te praten.

Al jaren gaat hij op stap met een camera en microfoon om Israëliërs en Palestijnen te interviewen over allerlei soorten onderwerpen. Zijn video’s zijn onbewerkt en reflecteren wat er leeft in Israël en de Westbank, ook wat betreft een eventuele oplossing voor het conflict. De antwoorden zijn eerlijk en tegelijkertijd ook schrijnend en schokkend.

De komende tijd zullen we regelmatig video’s delen van The Ask Project, om jou een beeld te schetsen van de werkelijkheid in Israël. Wil je hier niets van missen? Meld je dan gratis aan voor onze Isreality Whatsapp-Nieuwsdienst!

Klik hier voor meer info/aanmelden.

Foto: Screenshot video The Ask Project