fbpx

Hanna was op het Isrealityweekend: ‘Nu belangrijker dan ooit!’

2021 CVI website - 2024-03-27T092508.086
Deel deze post:
Lees ook:

Hanna (24) was afgelopen november bij het Isreality jongerenweekend. Niet als deelnemer, maar als teamlid van Isreality. Een paar maanden van tevoren begon het organiseren, niet wetende hoe actueel dit weekend zou worden.

Hanna: ‘Van tevoren hadden we bedacht dat het thema moest gaan over de vraag of Israël wel een Joodse staat mocht zijn. We hadden alle sprekers gevraagd en het hele programma was uitgedacht… en toen kwam 7 oktober 2023. Meer dan 1200 onschuldige Israëli’s (waaronder voornamelijk Joden) vermoord.

Ik besefte al snel dat het nu belangrijker dan ooit was om met jongeren na te denken over Israël. En zo ervaarden de deelnemers dat ook. Samen dachten we na over de geschiedenis van Israël en helemaal wat God in de Bijbel zegt over Zijn volk. We werden aangemoedigd en toegerust om het gesprek over Israël aan te gaan in onze eigen omgeving.

Van 12-14 april 2024 hoop ik weer bij het Isrealityweekend te zijn, wat helemaal zal draaien rondom het thema ‘Strijden met Israël’. Ik hoop dat iedere jongere die dit leest, zich nog aanmeldt. Je zal er geen spijt van krijgen!’

Ga jij met ons mee? Meld je dan nog snel aan, er zijn nog een paar plaatsen!

Bekijk alle informatie en meld je aan via isreality.nl/weekend