fbpx

Naomi en Hannah: “Wij verkopen sieraden met een boodschap”

Hannah Naomi zahav
Deel deze post:
Lees ook:

Naomi en Hannah zijn al meerdere keren in Israël geweest. Gewoon, op vakantie, maar ook om vrijwilligerswerk te doen. Sinds kort hebben ze samen het bedrijf ‘Zahav’ opgericht, waarmee ze Israëlische sieraden met een boodschap verkopen.

Ze vertellen: “De naam Zahav betekent ‘goud’ in het Hebreeuws. Alle sieraden die we verkopen hebben een Hebreeuwse naam. Er komen vaak vragen over wat die namen betekenen. Zo kunnen we iets vertellen over onze passie: Israël.”

“Als we in Israël komen, dan krijgen we direct een ander gevoel. We worden er vrolijk van. Er hangt zo’n fijne sfeer, de mensen geven je echt energie. Vanaf de eerste keer dat we in Israël kwamen, voelden we ons er thuis.

Hannah
Naomi

Als christen ervaren we dat als iets wat God ons geeft. Hij heeft zo’n grote liefde voor Israël, dat Hij die liefde voor Zijn volk ook in ons hart legt!”

Die liefde voor Israël willen ze ook doorgeven met hun bedrijf: “Het is niet onze insteek om veel geld te verdienen. We willen in de eerste plaats graag een ander geluid over Israël laten horen. We vinden het belangrijk om voor het land en de inwoners op te komen. Dat geeft ons bedrijf ook betekenis! We proberen zo Israël te steunen en we zijn niet bang om uitleg te geven waarom we dit doen.”

Benieuwd naar Zahav? Neem dan eens een kijkje op hun Instagram.