fbpx

Music Monday: Droom mee naar Jeruzalem!

Jeruzalem
Deel deze post:
Lees ook:

Droom jij ervan om naar Jeruzalem te gaan? Of heb jij tijdens je thuiswerkdag behoefte aan wat afleiding? Dan ben je aan het goede adres! Met dit album van Joshua Aaron kom je de dag wel door.

Live at the Tower of David

Middenin de Oude Stad van Jeruzalem nam Joshua Aaron in 2018 zijn album ‘LIVE at the Tower of David’ op. Hij maakte tien jaar muziek en Israël bestond toen zeventig jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Een tijdje terug plaatste hij het volledige album op YouTube. Geniet van bekende nummers als None like You, Immanuel en Salvation is Your name en meer!

Wie Joshua Aaron is? Joshua groeide op in Amerika, maar woont tegenwoordig in Israël. Hij woont samen met zijn gezin bij het meer van Galilea. Joshua heeft Joodse roots, maar gelooft in Jezus. Met zijn muziek verbindt hij het land Israël aan de God van Israël.

Luister ‘m hier!

Meer Music Monday? Klik hier!

Updates via WhatsApp?

Er is heel veel te ontdekken over Israël. Helaas is het nieuws vaak negatief… En dat terwijl Israël zoveel moois te bieden heeft! Met onze gratis Isreality-WhatsApp houden we je op de hoogte van interessante nieuwsberichten, achtergronden en onze activiteiten, zoals weekenden, avonden en de jongerenreizen.

Klik hier voor meer info/aanmelden