fbpx

Music Monday: livemuziek van Yonatan Razel!

Music Monday Yonatan Razel over David
Deel deze post:
Lees ook:

Music Monday brengt jou de leukste muziek van Israëlische bodem! Yonatan Razel staat bekend om zijn rustgevende, inspirerende muziek. Hij plaatste een livevideo van zijn nummer ‘David’. Luister je mee?

Wist je dat de Amerikaans-Israëlische artiest Yonatan Razel Nederlandse roots heeft? Hij plaatste kortgeleden een liveversie van het nummer ‘David’. In het nummer waan je je terug naar de tijd van het Oude Testament. David wist hoe hij muziek moest maken, maar hij kon ook oorlog voeren. Hij was zachtaardig, maar ook heldhaftig. David kende verlies, spijt en kwam telkens terug bij God. Het was een man naar Gods hart.

Geniet mee van dit rustgevende Hebreeuwse nummer!

Over Yonatan Razel

Wist je dat de Amerikaans-Israëlische artiest Nederlandse roots heeft? Hij heeft een Nederlandse moeder en Israëlische vader. Hij werd geboren in New York en verhuisde op jonge leeftijd al naar Israël. Zijn beide ouders zijn muzikanten en Yonatan leerde als kind piano en cello spelen. Samen met zijn broers en zus vormde hij een bandje.

Na zijn diensttijd in het Israëlische leger liet hij een paar jaar de muziek links liggen en ging werken als herder. Daarnaast studeerde hij psychologie. Toch werd hij weer teruggetrokken naar de muziekwereld, waar hij nu nog steeds druk mee bezig is. Inmiddels is hij getrouwd en heeft hij drie dochters en een zoon.

Meer muziek? Check it out!