fbpx

NIEUW: 5 redenen waarom jij naar het Isreality Verdiepingsweekend wilt komen

Jongerenweekend Bijbelstudie
Deel deze post:
Lees ook:

Isreality komt met iets nieuws: het Isreality Verdiepingsweekend! Waarom jij hierheen wilt? We geven je 5 redenen.

1. Kleinschaliger

We organiseren al twaalf jaar toffe jongerenweekenden, maar het Verdiepingsweekend is nét een beetje anders. Dit weekend heeft namelijk een maximaal aantal deelnemers van 30 personen, waardoor het kleinschaliger en persoonlijker is.

2. Dieper

Bij Isreality houden we wel van een goede Bijbelstudie en tijdens het Verdiepingsweekend zullen we extra diep gaan. We willen leren van wat de Bijbel zegt over God, over Zijn volk Israël en over ons.

3. Persoonlijker

In het eerste Verdiepingsweekend staat een inspirerend persoon uit de Bijbel centraal: Abraham! Abraham is een groot voorbeeld. Wat maakt Abraham nou zo bijzonder? Wat laat het verhaal van Abraham zien over Gods masterplan? En wat kunnen wij van Abraham leren voor ons persoonlijke leven?

4. Goedkoper

Goedkoper vind je het nergens anders: een weekendje weg all-in voor maar €59,-. Voor die paar tientjes kun jij genieten van het mooie Lunteren (bij Ede), leren van en over de geloofsheld Abraham en christelijke jongeren uit heel Nederland ontmoeten.

5. Gezellig(er)

Als je al wel eens eerder op een van de Isreality jongerenweekenden geweest bent, dan weet je hoe gezellig die zijn. En daar gaan we lekker mee door! ;) Doe jij ook mee?

Kijk voor meer info & aanmelden op isreality.nl/weekend. Meld je snel aan, want vol = vol!