fbpx

5 redenen om naar het Isrealityweekend te komen!

2018 Isrealityweekend
Deel deze post:
Lees ook:

Van 27 tot 29 november is het weer zover: het Isreality Jongerenweekend! Nog niet aangemeld? We geven je vijf redenen waarom je dat alsnog moet doen.

1. Het thema

Het thema van het Isrealityweekend 2020 is ‘Israël, wat moet je dáár nou weer mee?’

Als je op een feestje zit, dan is er één ding waar je het niet over moet hebben als je het gezellig wilt houden: Israël. Zelfs onder christenen zijn de meningen sterk verdeeld. Zo zijn er christenen die veel met Israël hebben, maar ook die juist helemaal niets van het huidige Israël willen weten. Hoe kunnen die opvattingen zo verschillen? Hoe denk jij over Israël en het Joodse volk?

Daar gaan we het over hebben tijdens het weekend!

Misschien ben jij er wel helemaal klaar mee om thuis te zitten.

2. Ontmoeten

Misschien ben jij er wel helemaal klaar mee om thuis te zitten. Door de coronamaatregelen worden veel evenementen afgelast. Tijd voor ontmoeting dus!

Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland naar het Isreality Jongerenweekend. Dat wordt dus heel erg gezellig!

3. De sprekers

Dit jaar komen er weer een heel aantal interessante sprekers naar het Isrealityweekend. Zo zal ds. Oscar Lohuis spreken over redenen om Israël te steunen, spreekt Ruben over de media over Israël en zal ds. Kees Kant zondag de bijeenkomst leiden.

Daarnaast komt rabbijn van Dijk langs om al je vragen over het Jodendom (en meer) te beantwoorden! Altijd al wat willen vragen aan een rabbijn? Nu is je kans!

Altijd al wat willen vragen aan een rabbijn? Nu is je kans!

4. Goedkoop weekendje weg

Wanneer kan dat nog, een weekendje weg all-in voor maar €59,-? Bij ons kan het! Voor die paar tientjes kun je een weekend lang genieten van de mooie omgeving van Lunteren, christelijke jongeren uit heel Nederland ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen over Israël en de kerk in de eindtijd.

5. Iets om naar uit te kijken in de donkere maanden

Het wordt kouder. De dagen worden korter. De donkere maanden zijn in aantocht! Dan is niets fijner dan het vooruitzicht op een leuk weekendje weg – een lichtpuntje in die donkere tijd! ;)

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om naar het Isrealityweekend te komen. Meld je snel aan en ontdek het zelf!

Isreality.