fbpx

5 redenen waarom jij met ons naar Israël wilt

Bij Masada
Deel deze post:
Lees ook:

Deze zomer trekken we er weer op uit met twee te gekke jongerenreizen naar Israël! Eentje van 16 t/m 25 juli en de ander van 6 t/m 15 augustus. Er zijn nog wat plaatsen vrij en dit is waarom jij er daar eentje van wilt:

1. Je loopt waar Jezus ook liep

Lopen in de voetsporen van de Heere Jezus: dat kan alleen in Israël! We bezoeken onder meer de Graftuin, de Oude Stad van Jeruzalem en de Olijfberg. Op deze plekken slaan we de Bijbel open en komt de eeuwenoude Bijbelse geschiedenis tot leven.

2. Je doet ook wat voor een ander

Tijdens deze reis denk je niet alleen maar aan jezelf, maar we gaan ook aan de slag voor een ander. Je helpt namelijk mee in een gaarkeuken voor de armste inwoners van Jeruzalem en werkt er een paar dagen mee in een vrijwilligersproject in een achterstandswijk.

via hier

3. Goedkoper krijg je ze niet

10 dagen Israël voor minder dan €1000,-. Dat vind je echt nergens anders! En dan heb je ook nog eens een rechtstreekse vlucht, een prima hotel en een uniek programma.

via hier

4. Je gaat DRIJVEN OP DE DODE ZEE!

Naast verdiepende Bijbelstudies en het vrijwilligerswerk voor de armste inwoners van Jeruzalem is er natúúrlijk ook tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld als we lekker gaan chillen in Tel Aviv of drijven op de Dode Zee. Wát een gave ervaring is dat!

via hier

5. Je gaat samen met een toffe groep

Als het weer net zo’n succes wordt als onze jongerenreizen van de afgelopen jaren, dan is een topreis gegarandeerd! Check isreality.nl/jongerenreis voor ons reisaanbod, of bekijk anders deze vette video die Aron maakte tijdens zijn Isreality-reis in 2017: