fbpx

|BLOG| Het nieuws zoals het had moeten zijn

Deel deze post:
Lees ook:

Israëlisch leger doodt militante Palestijn

JERUZALEM – Israëlische militairen hebben in de buurt van Hebron op de Westelijke Jordaanoever een militante Palestijn gedood. Volgens de binnenlandse inlichtingendienst Shin Bet kwam de 29-jarige man in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een vuurgevecht met Israëlische veiligheidstroepen om het leven.

De man was volgens het leger lid van de radicaalislamitische Hamas en verantwoordelijk voor een dodelijke aanval op een Israëlische kolonist. Drie andere vermeende daders zijn sinds de aanslag gearresteerd. Op 1 juli werd een rabbijn voor de ogen van zijn kinderen gedood en zijn vrouw raakte ernstig gewond, toen de daders het vuur op hun voertuig openden.

Hoe het zou moeten zijn:

Terrorist gedood

Op 1 juli werd Rabbijn Miki Mark door terroristen vermoord. Voor de ogen van zijn kinderen. Zijn vrouw raakte bij de aanslag ernstig gewond. Afgelopen week hebben Israëlische militairen in de buurt van Hebron op de Westelijke Jordaanoever de dader van deze laffe ‘heldendaad’ gedood. Volgens de binnenlandse inlichtingendienst Shin Bet kwam de 29-jarige man in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een vuurgevecht met Israëlische veiligheidstroepen om het leven. De man was volgens het leger lid van de radicaalislamitische Hamas en verantwoordelijk voor de dodelijke aanval op de rabbijn. Drie andere vermeende daders zijn sinds de aanslag gearresteerd.

Dit blog werd geschreven door Joanne Nihom en verscheen eerder op cvi.nl