fbpx

Christelijke jongeren vanaf deze zomer gratis naar Israël

Deel deze post:
Lees ook:

Voor Joodse jongeren bestaat het al jaren, maar vanaf deze zomer wordt het ook mogelijk voor christelijke jongeren: een gratis 10-daagse trip naar Israël.

Sinds 1999 organiseert de wereldwijde organisatie Taglit jongerenreizen naar Israël die bedoeld zijn om Joodse studenten gratis kennis te laten maken met het land. In tien dagen tijd beleven ze de hoogtepunten van Israël. Het uiteindelijke doel van Taglit is dat de jongeren besluiten om alija te maken en dus in Israël gaan wonen.

Christelijke jongeren

Vanaf deze zomer biedt Taglit voor het eerst ook gratis reizen voor christelijke jongeren aan: “We merken dat de publieke opinie zich wereldwijd steeds meer tegen Israël keert”, vertelt een woordvoerder van de kersverse christelijke afdeling van Taglit. “Door ze gratis mee te nemen naar Israël, hopen we dat ze een goede indruk krijgen van wat er zich in het land afspeelt en dat ze die boodschap uitdragen in hun kerken, studentenverenigingen en meer.”

Interesse?

Omdat Taglit weinig contacten heeft in de christelijke wereld schakelt het lokale organisaties in om christelijke jongeren te werven voor de gratis reizen. En guess what: in Nederland is Isreality uitgekozen als partner! Dus: heb jij interesse om komende zomer gratis naar Israël te gaan? Mail dan vanaf 1 april naar info@isreality.nl, dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op!

Update: 

PFOEH! Jullie hebben wel interesse in een gratis reisje naar Israël, zo bleek uit de reacties die we op dit bericht kregen. We kunnen er al bijna een vliegtuig mee vullen. 

Helaas is het te mooi om waar te zijn: een 1 aprilgrap. Mmmaar we organiseren wèl regelmatig zelf gave jongerenreizen naar Israël. (echt waar!) Goedkoop, maar niet gratis. Op de hoogte blijven van ons reisaanbod? Mail naar travel@isreality.nl.