fbpx

De 7 leukste manieren om Israël te supporten!

Scarlett Johansson Sodastream
Deel deze post:
Lees ook:

Steeds vaker en harder klinkt wereldwijd de oproep om Israël te boycotten. Hoogste tijd om daar een positieve boodschap tegenover te zetten dus! We zetten de 7 leukste manieren om Israël te steunen op een rijtje.

1. Check dagelijks isreality.nl

Op isreality.nl houden we je elke dag op de hoogte van het laatste nieuws, maar voorzien we je ook van leuke en interessante achtergronden en Bijbelstudies. Handig om up to date te blijven, maar ook een platform om je persoonlijke geloofslevenDe moeite waard om dagelijks even een kijkje te nemen dus!

2. Koop Israëlische producten in de supermarkt

In veel Nederlandse supermarkten worden Israëlische producten verkocht. Bijvoorbeeld tomaten, vijgen, aardappelen, dadels, maïs, sinaasappels, avocado’s, mango’s en verse kruiden. Het land van herkomst staat vaak op de verpakking vermeld, maar je kunt het ook herkennen aan de streepjescode. Israëlische producten beginnen met ‘729’.

Daarnaast zijn er producten die in Israël worden gemaakt en in Nederlandse supermarkten worden verkocht. Bijvoorbeeld de vleesvervangers van Tivall, hummus van Sabra en frisdrankpakketten van SodaStream (foto boven).

3. Nodig een spreker van Isreality uit

De sprekers van Isreality worden regelmatig uitgenodigd om bijvoorbeeld bij studentenverenigingen of in jeugddiensten te spreken. Lijkt het je wat om ook met jouw jongerengroep met ons te bomen over Gods plan met Israël en de kerk? Nodig ons dan uit! We denken graag met je mee om er een gegarandeerd geslaagde bijeenkomst van te maken.     

4. Doe vrijwilligerswerk in Israël

Een reis naar Israël is sowieso al speciaal, maar je kunt het helemaal bijzonder maken door er vrijwilligerswerk te doen. Je komt er in contact met Israëli’s en kunt echt iets betekenen voor het volk en land. Bij Isreality kunnen we je helpen met het vinden van een geschikte plek om vrijwilligerswerk te doen, dus neem gerust contact met ons op!

5. Koop originele cadeautjes bij het Israël Producten Centrum

Het Israël Producten Centrum is dè plek in Nederland voor je Israëlische producten. Kwaliteitswijnen, huidverzorgingsproducten van de Dode Zee of unieke sieraden: you name it, they’ve got it. Heerlijk voor jezelf, of origineel als cadeau! Met je aankoop ondersteun je kleine, lokale ondernemingen in Israël.

Kijk voor het assortiment op israelwinkel.nl.

6. Word gratis lid van Isreality

Isreality is sinds 2006 hèt christelijke jongerenplatform waar je Gods plan met Israël en de kerk ontdekt. Samen met onze 5000 leden kunnen we een steeds sterker signaal afgeven tegen antisemitisme en vóór Israël. Ben jij nog geen lid?

Meld je dan hier gratis aan.

7. Reis naar Israël

Last but zeker not least: maak zelf een reis naar Israël! Ontdek het land, de rijke cultuur en historie en geniet van de relaxte atmosfeer. Of je nu in Jeruzalem, Tel Aviv of ergens anders in Israël bent: de gastvrije Israëli’s heten je graag welkom. Reis jij deze zomer met ons mee?