fbpx

Dit zijn de 10 meest gelezen artikelen van 2015!

Deel deze post:
Lees ook:

Het jaar zit er weer bijna op en dat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele lijstjes.

Wij doen gezellig mee en geven je een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen op isreality.nl van afgelopen jaar: (klik op de artikelkop om het nog eens te lezen)

10. Is de wereld gek geworden?!
Blogger Daan vroeg zich na een aantal schokkende gebeurtenissen af of de wereld gek is geworden. Die vraag speelt blijkbaar bij meer jongeren, want zijn blog is terug te vinden in de top-10.


9. ‘Israël verantwoordelijk voor aanslagen Parijs’
Na de aanslagen in Parijs klonk van verschillende kanten dat Israël medeschuldig zou zijn. Dat klonk zó bizar dat veel mensen het artikel wilden lezen.


8. IDF-soldaat arresteert Palestijns jongetje: feit of fabel?
Op social media ging een foto rond van een IDF soldaat die een onschuldig Palestijns jongetje zou hebben gearresteerd. De foto leek inderdaad schokkend, maar wat was het verhaal erachter? 


7. Tzahal-concerten: de foto’s
In oktober organiseerde Isreality twee gave concerten met de Israëlische Tzahal-band. Naast de twee uitverkochte zalen deed Tzahal het online ook goed.

Tzahal201507


6. Wat zegt de Bijbel over hulp aan vluchtelingen?
De grote stroom vluchtelingen die vanuit het Midden-Oosten naar Europa komt roept bij veel christelijke jongeren de vraag op: ‘wat is een Bijbelse houding?’. Vandaar dat dit artikel op plek 6 staat in deze lijst.


5. Joden organiseren grootste gebed ooit
Met zoveel mogelijk mensen wereldwijd bidden voor bescherming tegen terreur. Deze gebedsoproep is terug te vinden op plek 5.


4. Zeven redenen waarom Abbas niet welkom zou moeten zijn
In oktober kwam de Palestijnse leider Mahmoud Abbas naar Nederland. Niet iedereen was even blij met zijn bezoek en warme onthaal. Wij publiceerden 7 redenen waarom Abbas eigenlijk helemaal niet welkom zou moeten zijn.


3. Israëli en Palestijn openen restaurant in Den Haag
Onder het motto ‘samen eten is zinvoller dan discussies voeren’ openden Israëli Yuval en Palestijn Muawi samen een restaurantje in Den Haag. Dat artikel ging behoorlijk viral op social media en levert de mannen een mooie top-3 notering op. 

Love and Peas Den Haag


2. Video: You raise me up in het Hebreeuws
Deze prachtige cover van You raise me up staat ging in november rond op Facebook. De moeite van het terugluisteren en -kijken waard!


1. Vijf waarschuwingen voor Europese consumenten
Het meest gelezen bericht van 2015 verscheen in november en heeft te maken met de labeling van producten uit Joodse nederzettingen. Wij wisten nog wel een paar waarschuwingen, die zó vaak werden gelezen dat ze nu op plek 1 zijn terug te vinden in onze top-10!

Speeltuin + benzine

De redactie van isreality.nl bedankt je voor het lezen! (: