fbpx

Isreality lanceert Israël-datingplatform

Isreality Dating
Deel deze post:
Lees ook:

Isreality lanceert iets nieuws: Isreality Dating. Een online datingplatform voor jongeren die op zoek zijn naar een relatie, maar dan wel met iemand met dezelfde ‘Israëlvisie’. 

“Het idee komt voort uit een combinatie van factoren”, legt Arjan van Isreality het initiatief uit. “Israël is natuurlijk een gevoelig onderwerp onder veel christenen. De meningen lopen sterk uiteen. Daarom is het belangrijk dat je partner wel ongeveer op dezelfde lijn zit als het over Israël gaat. Daar wil je gewoon geen verhitte discussies over hebben.”

Getrouwd

“Daarnaast zijn wij natuurlijk een jongerenorganisatie. Het komt dan ook regelmatig voor dat er tijdens de Isreality-events stelletjes ontstaan, zoals Paul en Johanna. Zij kregen een relatie na het Isrealityweekend en zijn inmiddels getrouwd.”

Uniek

Omdat er volgens Isreality veel meer jongeren zijn die graag een relatie willen met iemand met dezelfde Israëlvisie, gaat komende maand het online Israël-datingplatform van start. Een uniek concept, dat in eerste instantie alleen bedoeld is voor mensen in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar. “Maar als het een succes wordt kan dat ook uitgebreid worden”, zegt Arjan.

Geïnteresseerden kunnen zich via isreality.nl/dating inschrijven. Belangrijk onderdeel bij het aanmaken van een profiel is het invullen van de Israëlvisie.

[su_service title=”Helaas! ” icon=”icon: meh-o” icon_color=”#f0bd3d” size=”80″]Dit was een 1 april-grap. Vanwege alle aanmeldingen zullen we erover nadenken om in de toekomst een echt datingplatform op te richten. ;) [/su_service]