fbpx

isreality.nl: Wat is er nieuw?

Wat is er nieuw
Deel deze post:
Lees ook:

Daar is ‘ie dan: het compleet vernieuwde isreality.nl! En daar zijn we best een beetje trots op. We hopen dat we je via isreality.nl blijven inspireren om op zoek te gaan naar Gods Masterplan voor Israël en de kerk!

Om je een beetje wegwijs te maken op het vernieuwde isreality.nl vind je hier een overzichtje van de belangrijkste features.

1. Geschikt voor PC, laptop, tablet en smartphone
Het nieuwe isreality.nl kun je eenvoudig en overzichtelijk gebruiken op je PC, laptop, tablet èn smartphone. De website past zich automatisch aan aan de grootte van je beeldscherm en is dus extra gebruiksvriendelijk.

2. Reageer via Disqus
Eén account voor al je online reacties: dat kan met Disqus. Op steeds meer websites kun je reageren via Disqus en vanaf nu dus ook op isreality.nl. Log in met je Disqus-account, of reageer als gast om je mening of opmerking te geven bij onze artikelen.

3. Deel via Whatsapp
Een leuk of interessant artikel gelezen? Dat wil je natuurlijk delen met je vrienden. Delen via Facebook en Twitter was je al van ons gewend, maar je kunt nu ook artikelen delen via Whatsapp! Gebruik de groene Whatsapp-button om het artikel snel en simpel te delen met je Whatsapp-contact(en).

4. Nieuw logo
We houden niet van half werk en dus hebben we met de vernieuwde website ook maar meteen een nieuw logo geïntroduceerd. Deze tekstballonetjes zul je nog wel vaker tegenkomen dus. Laat ons weten wat je ervan vindt!

5. Bijbelstudies
Op zoek naar verdieping voor je persoonlijke geloofsleven? Neem dan eens een kijkje tussen de Bijbelstudies op isreality.nl. Je vindt er een steeds groter wordende database van gesproken en geschreven Bijbelstudies. In de nieuwe rubriek Bijbeltekst van de Week vind je elke week een andere Bijbeltekst die kort wordt besproken.

6. Online doneren
Onze online doneermodule is uitgebreid en verbeterd. Ben je enthousiast over Isreality en wil je een bijdrage leveren aan het verspreiden van onze boodschap? Doneer dan eenvoudig online.