fbpx

Nice: Geert-Jan en Jessica delen bemoedigingskaarten uit in Israël

Aleh-Jeruzalem-4
Deel deze post:
Lees ook:

Aan random mensen een kaart uitdelen om ze te laten zien dat er anderen zijn die aan ze denken: hoe tof is dat? Geert-Jan en Jessica (25) deden het in Israël.  

Met ongeveer 60 kilo aan kaarten stapten ze in het vliegtuig naar Tel Aviv. Die kaarten waren in de afgelopen maanden verzameld door Nederlandse christenen, voor de Shalomactie van Christenen voor Israël. Het doel van de Shalomkaarten is om mensen in Israël te laten zien dat er Nederlandse christenen zijn die voor hen bidden en hen willen bemoedigen.

Naast een bezoek aan een paar projecten (waaronder een ziekenhuis, een hulporganisatie voor meervoudig gehandicapte kinderen en een gaarkeuken) deelden Geert-Jan en Jessica de kaarten ook uit aan willekeurige voorbijgangers. Ze gingen de straat op in Ashkelon (vlakbij de Gazastrook), verspreidden de kaarten op het strand van Tel Aviv en bemoedigden mensen in het centrum van Jeruzalem.

“We hebben gemerkt dat het de Joodse bevolking echt bemoedigt als wij ze vertellen en laten zien dat ze vrienden hebben die achter ze staan”, zei Jessica.