fbpx

Nu verkrijgbaar in Nederland: Israëlische granola

ontbijtgranan2
Deel deze post:
Lees ook:

Het is dè internationale smaaksensatie van dit moment: granola. Deze mix van onder meer geroosterde haver, noten en honing past perfect binnen een gezonde levensstijl: lekker in combinatie met yoghurt als ontbijt, verrassend door je (fruit)salade, of als verantwoord tussendoortje.  

Sinds kort is granola ook in een aantal Israëlische varianten verkrijgbaar in Nederland. Het Israël Producten Centrum (IPC) verkoopt de granolamixen van Rafael’s Granola in vier smaken: (op de redactie van Isreality eten we ons er scheel in, lekker!)

  • met noten, zaden en gedroogd fruit (ook verkrijgbaar in suikervrije variant)
  • met cashewnoten, cranberries en krenten
  • met pure chocolade en hazelnoten (onze favoriet!)

Al deze granola’s zijn bereid zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zonder conserveermiddelen maar wel met 100% natuurlijke ingrediënten! 100% verantwoord dus. Eet smakelijk!

Met je aankoop denk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook de lokale Israëlische economie. Twee vliegen in één klap dus.

De granola’s zijn te bestellen in de webshop van IPC.

[mks_button size=”medium” title=”Bestel hier” style=”squared” url=”https://www.israelwinkel.nl/wijn-voedsel/overig/rafaels-granola-muesli-detail” target=”_blank” bg_color=”#000000″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-check” icon_type=”fa”]