fbpx

Ook easyJet opent lijn Amsterdam-Tel Aviv

Deel deze post:
Lees ook:

Goedkoop naar Israël vliegen wordt steeds makkelijker! Na prijsvechters Corendon, Transavia en Arkia heeft ook budgetmaatschappij easyJet aangekondigd een rechtstreekse lijn tussen Amsterdam en Tel Aviv te openen. 

Komende winter moeten de eerste vluchten gaan plaatsvinden. Het Britse easyJet vliegt vanaf 2009 op Tel Aviv en heeft inmiddels verbindingen tussen de Israëlische kuststad en Londen, Manchester, Parijs, Milaan, Rome, Berlijn, Basel en Genève.

Volgens easyJet is Amsterdam een populaire vakantiebestemming van Israëli’s en daarom denken ze dat de nieuwe verbinding het goed zal doen. Een andere reden voor het openen van de lijn Amsterdam-Tel Aviv is het feit dat concurrent Transavia, dat onderdeel is van Air France-KLM, vorig jaar begon met rechtstreekse vluchten tussen Nederland en Israël.

Directrice Carolyn McCall van easyJet heeft aangegeven dat ze van plan zijn om nog meer vluchten naar Tel Aviv te openen. In het afgelopen jaar vlogen bijna 400.000 Israëli’s met easyJet naar één van de Europese bestemmingen.