Video: Ontvoert Israël Palestijnse kinderen?

Bid
Geschreven door:
Deel deze post:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Lees ook:

Dat Israël vaak negatief in het nieuws komt, dat weten we intussen wel. Op de één of andere manier zijn de Joden altijd de boosdoeners. Ook als het gaat over Israël en de Palestijnen. Zo wordt er beweerd dat het Israëlische leger Palestijnse kinderen kidnapt. Is dat zo? Vlogger Hananya Naftali maakte hier een video over.

Check de video!

In deze video laat vlogger Hananya Naftali zien hoe de waarheid vaak verdraaid wordt

‘De waarheid’

In de video laat Hananya zien dat het nieuws vaak conclusies trekt op basis van foto’s, zonder te weten wat er vooraf gebeurt. Zo zijn er foto’s dat Israëlische soldaten Palestijnse kinderen arresteren. ‘Ze ontvoeren kinderen!’, is al snel de conclusie.

‘Kijk hoe makkelijk het is om de feiten te verdraaien.’

Maar wat veel mensen niet weten, is dat Palestijnse kinderen opgevoed worden met ontzettend veel haat tegen de Joden. Dat ze van jongs af aan al leren hoe ze Joden moeten raken met stenen of leren ze een mes te hanteren. In de video zie je hier beelden van.

Het is daarom ook niet gek dat soldaten deze kinderen oppakken, hoe jong ze ook zijn. Ze zijn een gevaar voor anderen, vooral voor de Joden. Als je de foto’s ziet dan zie je veel soldaten somber kijken. Ze vinden het echt niet fijn, maar het is hun plicht om voor veiligheid te zorgen.

Omgekeerde wereld

‘Kijk hoe makkelijk het is om de feiten te verdraaien’, zegt Hananya. Geloof niet zomaar wat op het nieuws komt. Ze laten vaak maar één kant van het verhaal zien, terwijl het de omgekeerde wereld is. Palestijnse kinderen worden gehersenspoeld om het Joodse volk te haten en aan te vallen.

Lees hier over anti-Joodse lessen die Palestijnse kinderen krijgen.

Deze waarheid is ontzettend treurig. Want hoe kan er een einde komen aan deze blinde haat als dit er bij kinderen met de paplepel wordt ingegoten?

Deel deze video!

Veel mensen geloven wat de Palestijnse nieuwsberichten zeggen over Israël. Dat wakkert de haat alleen maar meer aan. Deze video is een tegengeluid, die ook jij kan laten horen! Deel daarom deze video en laat mensen in je omgeving zien hoe het zit. Geloof niet meteen wat er in het nieuws over Israël gezegd wordt, wees kritisch.

Palestijnse kinderen worden gehersenspoeld om het Joodse volk te haten en aan te vallen.

Als jij juist een positief geluid laat horen over Israël en durft te zeggen hoe het echt zit, kunnen de meningen uit je omgeving veranderen. Op deze manier kan jij Israël steunen!

Lees hier 10 redenen waarom je Israël zou steunen!

Meer van Hananya Naftali zien?

Volg hem dan op YouTube!

Isreality.