fbpx

|VIDEO| Ziek! Palestijnse kinderen vieren terreurfeest

Deel deze post:
Lees ook:

Als kind wel eens een themafeest georganiseerd voor je verjaardagspartijtje? Dat ging er vast niet zo ruig aan toe als tijdens dit terreurfestijn voor kinderen in de Gazastrook.

Het kinderfestival met de toepasselijke naam Smile of Hope vond afgelopen week plaats in de stad Khan Yunis. De organisatie MEMRI, die onderzoek doet naar opmerkelijke nieuwsberichten uit het Midden-Oosten, plaatste wat beelden van het festival op haar website.

Op de video is onder meer te zien hoe een als Israëlische soldaat verkleed Palestijns jochie het podium op komt gereden. Daarna wordt hij gekidnapt door leeftijdsgenootjes die als Hamas-strijders op het toneel verschijnen. Vervolgens nemen ze hem mee in één van de beruchte tunnels waar de Palestijnse terreurorganisatie om bekend staat.

Later is te zien hoe twee zogenaamde biddende Joden met stenen worden bekogeld door Palestijnse kinderen. Bekijk hier zelf de beelden: (niet geschikt voor mensen die geloven in een snelle vrede tussen de Palestijnen en Israël)