fbpx

|ZOMERBOEK| Lopen op het water

Win-het-boek-Lopen-op-het-water
Deel deze post:
Lees ook:

Lynn Austin schrijft in Lopen op het water heel ‘down to earth’ over haar twijfels en hoop, waardoor je als christen veel in haar verhalen zult herkennen.

Met een aangrijpende eerlijkheid geeft Lynn Austin met Lopen op het water een intieme kijk in haar eigen worsteling. Hoe krijg ik die passie terug? Ze vertelt over spirituele droogte in een tijd van verlies en ongewenste veranderingen. Tijdens haar pelgrimsreis door Israël leest ze op elke plaats waar ze komt uit de Bijbel. Met veel gevoel voor detail verweeft ze naadloos de gebeurtenissen in haar leven met de hoopvolle inzichten die ze in Gods Woord vindt en die haar nieuw geloof en richting voor de toekomst geven.

[wc_box color=”danger” text_align=”left”]

Het is zomer: dè tijd om er eens een goed boek bij te pakken. Daarom geven we op isreality.nl zes weken lang elke vrijdag een gratis boek weg. Deze week is dat een exemplaar van ‘Lopen op het water’ van Lynn Austin. Wil je kans maken op dit boek? Stuur ons dan een privébericht via Facebook of mail ons op redactie@isreality.nl met vermelding van je naam en adresgegevens.

[/wc_box]