fbpx

|ZOMERBOEK| Zoon van de Gezegende

WinhetboekZoonvandegezegende
Deel deze post:
Lees ook:

Het boek Zoon van de Gezegende van ds. Henk Poot is een wegwijzer voor iedereen die Gods plan met Israël wil ontdekken. Zoals een uitgestippelde wandelroute je langs de mooiste plekjes in het bos leidt, zo leidt dit boek je langs Gods’ wonderlijke wegen met Zijn volk Israël en de gemeente van Jezus. 

De schrijver zegt er zelf over: “De kerk heeft Jezus en Israël heeft Jezus niet. Zo simpel lijkt het te zijn en dan is het wijzen op de bijzondere plaats van het Joodse volk al gauw een aantasting van de positie van de kerk en misschien ook wel van Jezus. Ik zeg dan wel eens: Ik hou niet meer van Israël dan van Jezus, zoals je zegt. Het punt is dat Jezus meer heeft met Israël dan jij denkt.

In dit studieboek laat ds. Poot zien dat Jezus en Israël meer met elkaar hebben dan veel christenen denken. Wie dit boek leest gaat heel anders kijken naar Israël èn naar de Heere Jezus. Wie durft het te lezen?

[wc_box color=”danger” text_align=”left”]

Het is zomer: dè tijd om er eens een goed boek bij te pakken. Daarom geven we op isreality.nl zes weken lang elke vrijdag een gratis boek weg. Deze week is dat een exemplaar van ‘Zoon van de Gezegende’ van ds. Henk Poot. Wil je kans maken op dit boek? Stuur ons dan een privébericht via Facebook met vermelding van je naam en adresgegevens.

[/wc_box]