Internationale Werkreis naar

Oekraïne

Deze reis is helaas geannuleerd..

Data

zaterdag 25 april t/m zaterdag 2 mei

Prijs

€850*

Voor wie?

christelijke jongeren uit heel Europa!

Wil jij...

Dan is de reis van Isreality International naar Oekraïne echt wat voor jou! Ga op pad om de arme Joodse gemeenschap in Oekraïne te bemoedigen en ze blij te maken met je bezoek en een voedselpakket. Deze reis ga je niet snel vergeten!

jongerenreis Oekraïne

Programma

Beleef samen met een groep internationale christenen een levensveranderende reis naar Oekraïne! In één van de armste landen van Europa bemoedig je de Joodse gemeenschap, die in dit land een afschuwelijke geschiedenis kent.

Voedselpakketten inpakken...

Onder leiding van de Vlaming Koen Carlier pak je samen met de rest van de groep én een aantal lokale helpers in totaal 2.000 voedselpakketten in.

...En uitdelen

In de rest van de week bezoek je allerlei dorpen en steden in Oekraïne. Daar ontmoet je mensen uit de Joodse gemeenschap, vooral ouderen onder wie veel Holocaustoverlevenden. Je maakt ze blij met je bezoek en een voedselpakket!

Joden in Oekraïne

De geschiedenis van Joden in Oekraïne is niet één zwarte bladzijde, maar een boek vol. Wist je bijvoorbeeld dat in de Tweede Wereldoorlog meer dan 1,5 miljoen Joodse Oekraïners werden vermoord? Je leert hier meer over door de verhalen van overlevenden, maar ook door bezoeken aan belangrijke plekken.

Nog vragen?

FAQ

Waarschijnlijk vind je hier het antwoord! Zit je nog steeds met een onbeantwoorde vraag? Stel ‘m dan via travel@isreality.nl of bel 033-2458824!

In een prima hotel in Vinnitsa!

Vinnitsa! Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, maar er wonen toch echt bijna 400.000 mensen in deze Oekraïense stad. Het is de uitvalsbasis van deze jongerenreis.

Oekraïne is een groot land. We blijven tijdens deze reis ver weg van de regio waar een negatief reisadvies voor geldt. Daarnaast ben je altijd samen met een team van lokale experts, die precies weten wat ze wel en niet kunnen doen.

Je betaalt voor deze 8-daagse reis €850,-. Dat is een all-in prijs. Let op: deze prijs geldt alleen als je boekt vóór woensdag 25 maart 2020.

Aanmelden?

Schrijf je nu in!

[gravityform id=”34″ title=”false” description=”false”]

Isreality.