fbpx

Luister en deel: Geweldig lied over dokters en verpleging!

national-cancer-institute-701-FJcjLAQ-unsplash
Deel deze post:
Lees ook:

In deze coronatijd waren ziekenhuizen overvol. Ziekenhuispersoneel doet alles om levens te redden en mensen te genezen, met het risico zelf besmet te worden. Wat een helden! Leah’s Music Channel bracht een nummer uit als eerbetoon aan dokters en verpleging, waarin ze haar dankbaarheid uitspreekt.

‘Ontzettend bedankt’

Een ziekenhuis is geen fijne plek om te zijn. Ondanks dat veel mensen genezen, beter worden en er levens gered worden, overlijden er ook mensen. Dokters en verplegend personeel doen er echter alles aan om levens te redden.

De Israëlische Leah zingt in haar nummer dat het niet alleen gaat om het genezen van mensen, maar ook de aandacht die de verpleging voor ieder persoon heeft. Juist in deze quarantainetijd was het voor mensen in het ziekenhuis zwaar; ze mochten geen bezoek ontvangen. Gelukkig was er verpleging, waardoor ze niet helemaal alleen waren.

‘We love you’

‘Bedankt voor de vriendelijkheid en de hulp. Jullie zijn de grootste helden in deze wereld’, zingt Leah. ‘Bedankt voor het redden van zoveel levens.’

Zoveel mensen zijn overleden de afgelopen tijd. Zoveel gebroken harten door het verlies. In het nummer bidt Leah voor een medicijn tegen het coronavirus, zodat niet nog veel meer mensen zullen overlijden aan dit virus. Ze bidt voor gezondheid. Bid je mee?

‘Docters and nurses it’s really true, there are no words except for we love you’

Luister en deel!

Klik hier om het nummer te luisteren! Ken je iemand die in het ziekenhuis werkt? Stuur dit nummer door en laat weten hoe dankbaar je voor diegene bent! Werk jij in een ziekenhuis? We zijn ongelooflijk trots op je! Lees hier meer over Israël in deze coronatijd!

These are the people who care for everyone,

treating every suffering person under the sun

Thank you for the kindness that you have showed,

You’re the greatest heroes the world has known.

Luister ook dit lied over deze quarantainetijd!

Meer luister-inspiratie? Klik op de afbeelding!