fbpx

Debora van Boven (19) heeft een aantal maanden vrijwilligerswerk gedaan bij Aleh Negev in Israël. Aleh is de grootste zorginstantie voor meervoudig gehandicapte kinderen in Israël. Sinds kort heet de organisatie Adi.

Debora vertelt over haar tijd bij Aleh. Hoe kwam ze daar terecht? Wat trof ze daar aan en hoe was het om te werken toen het coronavirus kwam?

Isreality ging bij haar op bezoek om Debora’s verhaal te horen. Dat willen we graag delen en daarom hebben we er een korte video over gemaakt!

Bekijk het in deze video!

Wat is jouw verhaal?

We zijn op zoek naar inspirerende verhalen voor onze rubriek Jong & Israël! Wat is jouw ervaring toen je naar Israël ging? Waarom is Israël belangrijk voor je?

Laat het weten door te mailen naar info@isreality.nl!

Meer weten over vrijwilligerswerk in Israël?

Lees dan dit artikel!

•• Blijf betrokken bij Isreality!

WhatsApp

Abonneer je gratis op onze WhatsApp-service en je ontvangt een appje van ons als we een tof artikel hebben geplaatst, nieuwe video klaar hebben staan of er weer een Isreality-event aan zit te komen!

Facebook

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van ALLES wat met Isreality te maken heeft! En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet?

Instagram

Leuke plaatjes, inspirerende quotes, te gekke filmpjes... Je kent het wel. Dus waarom zou je ons nou volgen op Insta? Natuurlijk: omdat we Isreality zijn!